Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sån fasansfull skönhet

En sån helvetisk tyrannisk skönhet.
Som Medusa.
Som Draculas hypnotiska ögon.
Som ursprungsliv
fossiliserat i sten.

Som tungorna av elden -
som tuggar i sig allt
dom kommer åt
äter upp hemmen.
Dom som slukar
en hel värld.

Så fasansfullt vackert!
Så förfärligt skön.

Denna förkolnande skönhet.

När den slukar ett helt liv.




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-13 19:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oh så spännande? Något på teven? :)
2017-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman