Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Observerar du?


Minne under utveckling

Minnet är under utveckling.




Bunden vers av Mim
Läst 153 gånger
Publicerad 2017-03-13 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim