Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyrik

Han sitter ute i kylan, och jag ser en gammal man.




Bunden vers av Mim
Läst 170 gånger
Publicerad 2017-03-14 06:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim