Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är, du var

många vilsna dagar och nätter
jag spenderat med dig

du som rev sönder mig

men blind som jag var
så stannade jag kvar

många vilsna dagar och nätter
jag spenderat utan dig

det har varit bättre för mig

hon som ändå sett mina fel
hon har ändå gått en annan väg

med mig i sin hand




Fri vers (Fri form) av svartpost
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-14 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartpost
svartpost