Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna

Majoriteten av svenska folket

går omkring med

proppar i öronen

och ögonbindel

Man har helt enkelt

mentala proppar

i sin varseblivning

av vad som händer

runt omkring dem

De har inte mental beredskap

för att ta emot budskap

och varseblivning

från annat

än det som ligger

intill dem själva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-14 13:45



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Enorm flod av intryck
På nätet!
Lätt tappa kontrollen/
Strunta i" närmiljön"


2017-03-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Tankeväckande ord, från din penna!
2017-03-14

    Lars J
Viktiga ord, bra!
2017-03-14

  Öknens Ros VIP
av nyhetssändningarna att döma så är det viktigare vad som händer i utlandet.
Sedan så mörkas ju vissa saker som sker i Sverige så inte svenska folket får veta vad som händer och sker.
2017-03-14

  Marita Ohlquist VIP
Verkar trångt tycker jag!
2017-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP