Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reviderad text


SVARTFLÄCKSSJUKA

 

Smutsig ängel

tvättar solkiga vingar

i kärlekens rus

 

fallna tårar

torkas ömt

av milda händer


rädslans monster 

simmar i glömskans

bråddjupa hav

 

ängel med vita vingar

flyger i solsken

med ögon oskyldigt blå

 

insidan svart ändå




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-14 17:26



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Gillar både stil och budskap.
2017-03-16

  Fem hjärtan VIP
Så klokvacker och fylld av insikt.. Mycket bra fångat!
2017-03-15

  Margareta Wersäll
Så insiktsfull och rakt in i känslorna!
2017-03-15

    ej medlem längre
Mycket stark, vackert formulerad text som väcker tankar och känslor. Tack.
2017-03-14

  ULJO
Mänsklighetens värsta sjukdom
2017-03-14

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text om det yttre och det inre!
2017-03-14

    ej medlem längre
Svartsjuka bär kärlekens död i vingarna.
2017-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP