Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nervöst blyg

Hjärtat pumpar hårt
Blicken flackar irrande
Vågar ej se dig




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-14 19:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint och ärligt skrivet. Ärlighet, som är baserad på kärlek, hjälper en att skapa äkta och fina relationer.
2017-03-16

  Nimbus VIP
Fint!
2017-03-14

    ej medlem längre
Blyghet är ett gulligt drag.
2017-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén