Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm bland andra drömmar...

 

 

som en droppe regn

från himlen

är jag havande med livets hopp ...

i den skimrande tanken 

finner jag din ömhet

du rör vid mina torra läppar 

och väcker våren ur dvala




Fri vers av Rise Little One
Läst 184 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-03-15 10:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skrivit av en mästare! :)
2017-03-24

  Ljusletaren
Här ser ni hur dikten blev med endast fyra raders text:
https://morgonblogg.wordpress.com/2017/03/17/fick-lov-att-lana-dessa-ord/
2017-03-17

  Ljusletaren
Ps Får jag låna dessa fyra första rader?
Ska jag skriva Thu under texten?
2017-03-16

  Ljusletaren
Klockrena är de fyra första raderna i min smak. Tack för dem/ kram
2017-03-16

  Fem hjärtan VIP
Underbart vacker dikt!
2017-03-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar vårkänsla i din fina dikt!
2017-03-15

  Mona Nordkvist VIP
Vilken härlig text!
2017-03-15

  Marita Ohlquist VIP
Ser en liten knopp som slår ut i full blom!
2017-03-15

    ej medlem längre
Bara så vackert skaldat!
2017-03-15

  Quasimodo
Här väcks längtan och lust till liv!
2017-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One