Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetsförnedringen

"Var bara dig själv"

Tvätta hår /
concealer /
linser /
systers tröja /
klackar /
ta ut piercings /
parfym /
kamma /
måla naglar /
duscha /
raka /
deodorant /
föna /
eyeliner /
blåjeans /
borsta tänder /
mascara /
LEENDE /

"Precis sådär, dig själv!"




Fri vers (Fri form) av Lättpåverkad
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-15 08:38



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
klockren!
2017-03-17

    ej medlem längre
I slutändan kommer du tröttna om du "måste" ha på allt det där pga jobbet. Skaffa ett jobb där du kan vara dig själv, gynnar dig i långa loppet
2017-03-15

    Avtuggad
Igenkänningsfaktor,check!
2017-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad