Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skitstövelns gång

Där kan du gå
Och krama guldmedaljerna
Mitt hjärta har du
i allafall
sårat hårt



Sätter på mig
Ballerinaskorna



Och dansar ut
I våren



He he




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-15 09:11



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Bra rutet, vännen!

Skitstövlar... behöver säkert en känga...!(i röven), när de småflinande går och räknar erövrade
guldmedaljer...!

Sedan kan Du lugnt byta skodon till Dina luftiga, lätta Ballerinaskor...
och dansa ut i den ljumma vårvinden...

He he...!
2017-03-17

  KattenKin VIP
Varför inte skifta till skor med stålhätta och sparka till skitstöveln på smalbenet?
Äsch, jag är alltför hämndlysten, ditt sätt är säkert bättre! ;)
2017-03-16

  ULJO
Starkt och kaxigt. Bravo
2017-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP