Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärleken visade vägen

Just då just där
i ögonblickets stund
knöt vi kärlekens band
Du sa ja, jag sa ja
då vi satte ringar
på varandras hand

Tittar på bilden
så tacksam
då jag ser..
vi var så kära
blomstrade ihop
nu finns du inte mer

Det enda som
fortfarande lever
är minnena jag har
bevarar i mitt hjärta
för alltid finns du kvar








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-11 09:47



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vacker ödmjukhet som bär sorg och minne i värdighet!
2021-12-13

  Bibbi VIP
Så fint formulerat!
2021-12-12

  Sparvögat VIP
Så känslosamma ord du tecknar till en saknad kärlek…
Minnet av en älskad, så vackert!
2021-12-11

  Monika A Mirsch VIP
i den djupaste av saknader...
"för alltid finns du kvar"
en av de vackraste kärleksdikter jag läst!
2021-12-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP