Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsla för liv och död

Jag vill dö, när jag säger att jag vill G e upp. När jag mår så dåligt, och inte kan sätta ord på det, och bara JAG känner. Nu har det säkert med mensen att göra, men vad har det annars att göra med? Mitt boendestöd säger att det inte behöver ha någon orsak, utan att det finns sådana dagar och att alla har dem. Och så ska man göra något, som får en att må bra. Vad skall man göra? Vad skall man hitta på? Om varje gång, man mådde dåligt, att man fick somna in varje gång då, och veta, att när man bringas åter till liv, och att ha en garanti, varje gång man dör, på att imorgon, när du åter bringats till livet, så kommer du att må bättre. Då skulle ingen sörja vid dödsögonblicket, men säga så här; -Hon /Han dog, men de kommer till liv igen, till en bättre dag, vi vet inte hur ofta, en person kan komma att dö under sin livstid, men att de kommer att uppskatta livet än mer.




Bunden vers av Mim
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-15 11:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad lider du av?
2017-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Mim