Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: Bizex-B plus Kim Bäckman, Gävle Ljudstudio 1983 (inspelning av vår 2:a LP)


VEM STÅR PÅ TUR?

vem står på tur?

tänk, så lite man vet

vi ordnar och donar

men där går vi bet

vem står på tur?

vem ska resa härnäst?

skördas av skepnadens

svepande gest?

 

 

vi var ett tusen

på gator och torg

vi har sett huvuden

sänkta i sorg

ingen kan ersätta

en individ

glesnande led

i förlusternas tid

 

 

sorg är ett svart hål

som sväljer och drar

plågar och gisslar oss

som lever kvar

solljusa minnen

rår ingen sorg på

när vi med hjärteblod

skrivit "låt stå!"

 

 

LARZ GUSTAFSSON  15/3 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2017-03-15 13:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
http://www.gd.se/slakt-o-vanner/minnesord/minnesord-453

2017-04-03

    ej medlem längre
RIP
2017-03-15

  objekt3
Rip.
2017-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP