Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Kort text

Vi talade om dina stora fönster
dem som vette ut mot trädgården
och om hur pelargonerna slingrade sig kring knutarna
medans vi bara brast ut i vattenfärgerna
med tunna penseldrag
målade jag ett hus
utan en dörr
så hur ska man komma in frågade du
det visste jag inte




Fri vers (Fri form) av nevergonnagiveyouup
Läst 451 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-03-15 13:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tycker om färgen och orden du målar med. hjärtat över den glömda dörren
2018-04-30

    ej medlem längre
Du skalle målat dit en dörr
2017-03-22
  > Nästa text
< Föregående

nevergonnagiveyouup