Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En musiklänk - https://www.youtube.com/watch?v=0UDaOt2yNv4


Eror

En våg rullar in på ett hav i Alpha Centauri
UY Scuti förångar en bergskedja i sitt solsystem
En biokemisk process tar sats och försvinner medan en djupfryst vind drar fram i en dal i annan spiralarm

Längtan frågar efter mig
Jag svarar inte på samma vis längre




Fri vers av DavidM VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-15 14:27



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Mycket mellan raderna. Väcker tankar och frågor.
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP