Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens skvaller

En liten fågel viskade till mig att Stockholmspolisen
har interna problem efter att en kriminalare vid namn
Göran ska ha skjutit en annan polisman i huvudet
någonstans mellan garaget och Kronobergshäktet
så att han omedelbart dog
Något som han än så länge inte har blivit dömd för
Så han är fortfarande på fri fot
Vilket har slagit polisen i två läger
Och vem den lilla fågeln är förtäljer inte historien
mer än att man som oftast får ta det som han säger
med en nypa salt
Så tro på det om ni vill?!
Belive it or not…

Ken Cassel
15/3-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-15 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel