Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon dansade

ut på ängen

fylld av lycka

följd av sin skuttande hund

och hästarna

 

lättnadens glädjetårar

rann som pärlor

på hennes kinder




Fri vers av Ingrid Trolle
Läst 318 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-03-15 17:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken härlig, livsbejakande dikt.
2017-03-21

  Nils-Robert
Fin dikt om lyckorus
2017-03-20

  Katinka VIP
Den frihetskänslan dansar sig in i mitt hjärta.
2017-03-19

  Bo Himmelsbåge
En ljus, glad text... där lättnadens glädjetårar, får hela kroppen och själen att gunga o dansa på gröna ängar...!

Mycket fint!
2017-03-17

  Fem hjärtan VIP
Vilken härlig glädje du förmedlar här!
2017-03-15

  walborg
En helt underbar bild av pur livsglädje och tacksamhet
2017-03-15

  Ulf Ekeram
Där httade du tonen igen. Glädjetonen!
Kram. Ulf.


2017-03-15

  ULJO
Så vackert
2017-03-15

  Eva Helene VIP
Kan känna igen känslan, den är så skön, just när lättnaden infinner sig. Mycket fint beskrivet/skrivet!
2017-03-15

  Chawa VIP
Skönt bildspråk!!
2017-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Trolle
Ingrid Trolle