Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgänglighetens värde

 

Om ingenting vore förgängligt skulle det inte finnas någon skillnad mellan det som är värdefullt och det som är värdelöst.  




Övriga genrer (Aforism) av Onomatoprofet VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-15 17:37



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Visst är det så!
2017-03-15

  Öknens Ros VIP
alldeles rätt!
2017-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP