Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romeo är en bandit

En tjusig sådan
En riktig charmör och casanova
Gör en massa dumdristiga saker kan jag lova
Men trots det är han flickornas favorit
Dom klättrar på honom om de får chansen
Men tyvärr för dem alla då hans hjärta redan är upptaget
för en enda kvinna
Julia
Den undersköna Julia
Så det är Julia som är hans stora kärlek
Hans egen lilla Bossanova
Och det kan ingen ta ifrån honom
Någon kan ju alltid få försöka då han bara kommer att
skratta lite åt det hela
Inte ett hår på denna kommer han att kröka
För han vet att han har Julias kärlek
All hennes kärlek
För det var en natt för några år sedan som de smälte ihop
i en knop då de låg och pöka
Älskade med varann
Pökade och stökade i sängen
Skrattade och grät på samma gång
Så sedan dess är ingenting sig likt
För numera är det bara när han är med Julia som han
kan få fjong
Det är kärlek det
Så för honom är Julia så mycket mer än bästa vännen
Den människa som ligger honom närmast hjärtat
på gott och ont
En som han bedyrar sin kärlek till om och om igen
En smärta så stor i hans hjärta bor
En som ständigt talar om för alla sina vänner att hans
kärlek för Julia bara fortsätter och gror
Att den nu har blivit såhär stor
Romeo banditen står där med armarna helt utsträckta
allvarligt leendes...

Ken Cassel
15/3 - 2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-15 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel