Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LP-Vännernas Kamratförening i Västerås. Nu samlas vi igen och fikar, sjunger LP-sånger, läser Bibeln och ber. Härligt att få umgås med varandra och med Herren!Inspiration 1 Korinthierbrevet 1:26-31 THE MESSAGE https://sv.wikipedia.org/wiki/LP-stiftelsen


Tidigare alkoholister och drogmissbrukare.


Minns bara, mina vänner,

vilka ni själva var när ni blev kallade till det här livet.


Det var inte många av er som var "lovande" eller "framtidshopp",

inte många som var framgångsrika,

inte många som kom från fina familjer.


Är det inte tydligt att Gud medvetet har valt

människor som samhället glömmer bort eller utnyttjar eller kränker,


att han har valt "nollorna" för att visa att man inte är något för att man är något?


Det bevisar också att ingen av er har något att skryta med inför Gud.


Allt vi har att komma med - rätt tänkande, rättskaffens liv,

chansen att börja om från början - det har vi fått av Gud genom Jesus Kristus -

därav talesättet: "Ska du slå på trumman ska det ske på Guds puka."


https://sv.wikipedia.org/wiki/LP-stiftelsen




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-03-15 20:47



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en text som kräver eftertänksamhet, bra så
2017-04-14

  Ljusletaren
Allt har en mening ... sant!
Kören med Gatans barn är ett fint exempel på det du säger/kram
2017-03-16

  Salvation Pepper
Det finns en mening med och för alla.
2017-03-16

    ej medlem längre
Låter bra det, tar man sig igenom terrorn kommer man ut till det som är ljust i livet
2017-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP