Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i sinnet vi flyger

i sinnet vi flyger

ännu högre

än himlens alla fåglar.




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-16 00:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jättebra.
2017-03-23

    ej medlem längre
underbart varm kram
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman