Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur det som hejdar blicken och slagen

 

på den sovande trumman

stiger det ofattbara och dansen

borrar sig djupare in och bort

 

Bort från livet och döden

lysande små korn av aning

Det finns, det är

 

Både det som var

och det som kommer

Det finns här, det är

 

Blicken slår sig ut ur buren

och följer dansen hem

Den virvlar i sitt rum

där hemligheterna ryms




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-16 07:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP