Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekvenser; ting och händelser



Minnets grundlösa sorteringsmekanism
gårdagen inklämd i barndomen, med viss logik
mellanrummen är hålrum utan inramning


Isflak efter isflak, ett pussel utan given lösning
omformas flerdimensionellt
försöker organisera sig, likt ett tetrismönster




Fri vers av Bralin
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-16 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin