Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄR I STAN

här i stan

har folk synpunkter på hur man går

men de struntar

fullständigt i hur man mår

här  i stan

finns det för många som lägger sig i

här i stan

är det impopulärt att bli fri

folk har flytt

för att trycket har känts alltför hårt

vi är kvar

för trots allt är det här fältet vårt

och vi vet

provisoriet präglar vår värld

snart ska vi

lämna pilgrimens torftiga härd

 

 

LARZ GUSTAFSSON  15/3 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2017-03-16 14:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Märklig värld det instämmer jag verkligen i. Du ömtåliga människorna är viktigare än vare sig gångart och regelverk
2017-03-16

    ej medlem längre
Ja det är en konstig tid. Trevnaden som varit är borta, inget är sig likt!
Tryggheten är borta, man måste vara misstänksam mot allt...
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP