Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rensat i vänlistan

Några undrar säkert varför de blev bortplockade i vänlistan?

Det är för att ni själva inte gör några besök hos mig.

Alltså inget otalt med er utan vill bara lägga extra energi på de som vill kommentera hos mig. 

Har ni andra saker som gör så att ni inte kan besöka mig så förklara så lägger jag till er igen.

Tack för denna tid/ kram 




Övriga genrer av Ljusletaren
Läst 476 gånger
Publicerad 2017-03-16 15:03



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Du gör precis som jag på FB. Jag märker också att en del inte kommenterar om man inte själv gör det först. Ha det gott, nu vet du att jag far till Teneriffa i morgon o blir borta i 15 dagar. Sköt om dig!
2017-03-18

  M M Mannheim VIP
Tur att jag gick in på poeter så jag inte missar dig!
2017-03-16

  Maria Sundelin VIP
Kloka ord
Kramar
2017-03-16

  Änglaögon
Det är tyvärr lite så att livet och vardagen i sig är ibland så stressig med arbete, familj och dylikt så man inte alltid hinner ta sig tid att läsa alla vänners alster, åtminstone är det så för mig ibland....
2017-03-16

    ej medlem längre
Jag känner att skrivarvänner är en onödighet som oftast leder till att 'man' läser oftast bara de som är i ens lilla klubb, kommenterar bara för att man är 'skrivarvänner' (de kan ta illa vid sig annars, tydligen ...), ryggdunkningar haglar fram och tillbaka och kreativiteten sjunker och skrivandet blir till en facebooktävling etcetera etcetera.

Denna text visar att mina påståenden förmodligen är riktiga.
2017-03-16

    ej medlem längre
Det är så för mig också, bara några som är aktiva. Har tagit bort några stycken som inte ens loggat in på ett par år.
2017-03-16

  Rise Little One
Hoppas jag får finnas kvar som vän i din lista :)
2017-03-16

  ULJO
Hoppas inte du tar bort mig
2017-03-16

  Öknens Ros VIP
har själv funderat på samma sak, förstår inte varför de vill vara skrivarvänner när de så gott som aldrig läser eller kommenterar det man skrivit.
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren