Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AV LUST

 

Ett enda ord

 

gav du mig

nyss

 

lyfte mig

ur tristess

 

till stjärnors

galaxer

 

klädd i rosor

och sidenband

 

av lust




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-03-16 17:35



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Å så finns dikt om ett Tack till någon man tycker om.
2017-03-20

  Rise Little One
Vissa ord kan triggat fram ett hav av ömma känslor och det beror också på sättet av den som framför orden med!
2017-03-17

    ej medlem längre
Tänk vad ett enda ord kan betyda... Mycket vackert skrivet. <3
2017-03-16

  M M Mannheim VIP
Lustfylda ord som eggar sinnet!
2017-03-16

  KattenKin VIP
Några kärleksfulla ord kan trolla bort all ledsamhet och tristess.
2017-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om att enda litet ord kan ha stor betydelse!
2017-03-16

  ULJO
Lydande lustfyllt
2017-03-16

  Marianne Räf
Lust är skönt å det här var en
skön beskrivning av lust ! ;)
2017-03-16

    ej medlem längre
Ett ord likt eldbloss och varma gnistor.
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP