Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad.


Till min älskade man.

Ser du mig än
känner du min kärlek?
Jag klarar mig rätt bra
men det är ensamt utan dig!
Ibland när jag är vilsen
saknar jag så ditt stöd!
Ditt sätt att se på mig
du har visat vad verklig kärlek är!
Jag försöker fylla tiden med roliga saker
jag försöker skratta så mycket jag kan!
Saknaden av dig finns ju ändå med
och tårarna de kommer ändå varje dag.
Steg för steg för steg för steg
jag tränar mig att leva så bra jag kan utan dig!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 759 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-03-16 18:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt berörande och vackert skrivet om förlust, sorg, saknad och nyorienteringsprocessen.
2017-03-28

  Lars Hedlin
Oerhört starkt och mycket bra i känsla och ton!
2017-03-24

  Janina Kaminska
Berörande om saknad.
2017-03-20

  KattenKin VIP
Berörande brev till saknad livskamrat, kan föreställa mig vilken tapper resa det ska va!
2017-03-20

  Katinka VIP
Berörande vackert om en sann och evig kärlek.
2017-03-17

  Anya VIP
Ja sorgearbetet är sannerligen ett träningsarbete. Starkt skriver du!
2017-03-17

  Bo Himmelsbåge
Mycket fin dikt...
om den mycket smärtsamma processen i, att lära sig leva utan den man älskar...
Detta måste ske i små, små steg...
för att inte tyngden ska bli för stor...
Saknaden kommer alltid finnas kvar...
men det går att lära sig leva med den...

Tack!
2017-03-17

  Gunnel Eriksson VIP
Du beskriver varje viktigt steg så bra.
Det ger en fin dikt.
2017-03-17

  Marita Ohlquist VIP
Kärleksfull dikt om längtan och saknad, men även om förmågan att trots allt gå vidare i livet!
2017-03-17

  Tor-Björn Gustavsson VIP
En innerlig dikt med enkla vardagstankar.
Känner vacker medkänsla.
Kram.TBG.
2017-03-16

  Blått Norrsken VIP
Hårt att förlora sin bästa vän . Dagar i saknad och sorg. Fint!!!
2017-03-16

  walborg
Sorg tar sin tid, minnena finns alltid
2017-03-16

    ej medlem längre
Dina ord griper tag om hjärtat.
2017-03-16

  ULJO
Smärtsamt att läsa. Men det går, tro mig. Varje dag en gåva trots allt.
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP