Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjänster och gentjänster

Tobias och jag blev bästa vänner under den sommarsäsong jag jobbade på Storliens
Högfjällshotell.Åldersskillnaden var enorm c:a 20 år.Han kallades "Storliens skräck"
En äkta buspojke.
Hans pappa var kock och hans mamma stod i butiken, ojämna arbetstider. Dålig
tillgång på barnomsorg.
Tobbe gillade att klättra i träd och jag gillade blåbär. både att plocka och äta.Kort sagt: vi hade trevligt tillsammans.Pappan var en yrkesstolt kock.Han bjöd mig på en
vällagad ripa.Det var första gången jag smakade på denna lyxrätt.
När jag hade lämnat fjällvärlden fick jag ett fotografi av oss två tillsammans.
Tänk, att få så stor uppskattning för nöjesverksamhet.
.












Prosa (100-ordare) av Ingegerd svedin VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2017-03-16 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP