Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pick me up

gammal raspig skiva
hakar upp sig

fastnar

samma ställe
varje gång

sett allt
kommer inte vidare
snurrar

antingen för fort
eller för långsamt

mitt i vägen står

hon

envist
kvar

© Maria Marängsviss, 16 mars 2017




Fri vers av Maria Marängsviss VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-18 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Marängsviss
Maria Marängsviss VIP