Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

September

Löven skiftar färg den tiden på året är här solen tar farväl glimtar av sina sista dagar igenom vidsträckta grådaskiga moln Naturen håller in andetaget när den isande vintern nalkas för att återigen ödelägga allt i en vitt död.. Snötäcke & mörker fyller våra ändlösa dagar.




Dagbok av M.A.J.R
Läst 91 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-13 07:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nu får man vänta och längta efter våren igen...fast vi får hoppas att det kommer en del fina höstdagar också...
2017-09-14
  M.A.J.R
M.A.J.R