Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränn dig så mycket det bara går

sen när det tar slut
-känns så meningslöst

vilket det gör
-alltid

se sorgen




Fri vers (Fri form) av Lättpåverkad
Läst 403 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-16 23:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:(
2017-03-17

    ej medlem längre
bra dikt
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad