Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tentamensbokens innehåll


Nyfikenhet

Är det någon, som vill se den
tentamensboken alltså

Om sanningen ska fram
. som det står i Aftonbladet,
kastade jag den i soporna. när jag lämnade Uppsala
En sten föll från mina axlar.
BEFRIELSE.








Prosa (100-ordare) av Ingegerd svedin VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-17 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP