Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tandvård

Den gode skjutjärnsreportern Clark Kent
skrämde folk såväl vanligt som känt
för att ej tappa bettet 
på det rostiga sättet 
han alltid borstade med Stålodent !




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 319 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-17 14:51



Bookmark and Share


  aol
Hahahatack för den jag har alltid undrat,
2017-03-25

  Minkki VIP
8-D))))))
2017-03-23

    Dan Myrbeck
Tala om järnkoll...!
2017-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Fyndigt!
2017-03-19

  Gunnel Eriksson VIP
Rolig limerick om denna fantasifigur.
2017-03-17
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick