Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Info till alla läsare. Detta för att tydliggöra viss eventuell okunskap. Till kännedom för mina läsare och andra. Bilderna kan ses endast av medlemmar härefter. Och speciellt nyproducerade av mig.


Har surfat och måste säga.

 

Jag är endast här och ingen annanstans på nätet.

Det jag skriver och lägger ut - här på denna sida.

Är fullständigt Copyright och jag äger alla mina
texter. Likväl gäller det alla bilder. Som jag är ägare
till.

Samma sak med alla mina bilder.

 

Det tycks finnas en till - vars nickname är Flicis.

Jag kallade mig tidigare för Viola f V här på poeter.se.

 

Så om någon har missförstått något, är denne välkom-
men att fråga.

Som sagt så är jag endast här på poeter.se.

 

Och är definitivt inte den andre personen, som
också kallar sig för Flicis.

 

Den andre "Flicis" är inte här på poeter.se.
Skulle personen
komma in här, så blir det
under ett annat namn. Då nicknamet "Flicis"
är upptaget av mig.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Flicis VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-17 15:43



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Har faktiskt hänt mig också fast jag var ensam om det unika nicket lordparzifal 1997 då jag tog det bl.a i hotmail finns det flera nu

Mina initialer LPWJ ägs även av en doktor i Europa nånstans som skriver faktapapper

Jo det stämmer även på pokersites att är ett namn taget får de lägga till siffror efter t ex

Be well,
LPWJ
2017-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP