Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU BORDE HA FÅTT KÄRLEK PÅ JORDEN

DU BORDE HA FÅTT KÄRLEK PÅ JORDEN

Du kunde inte hitta ett skäl
att stanna kvar
För allt var för jobbigt frågor
och alla dessa svar

Du kunde inte hitta ett skäl
att stanna kvar
För allt var för jobbigt frågor
och alla dessa svar

Nu vilar du i jorden
hoppas att Herren tar dig på orden
ger dig den kärlek du skulle ha haft
på denna jorden
Nu vilar..

Du borde ha fått kärlek på jorden
Inte bara prat och intetsägande orden

Du kunde inte hitta...
Du kunde inte hitta...

SOLO
Du kunde inte hitta..
Nu vilar du i jorden...

Bo Grapenskog
17-3-2017




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-17 16:25



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Starkt och känslosamt.
2017-03-20

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2017-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj