Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILKEN SÄGER ATT DU ÄR VACKRAST


VILKEN SÄGER ATT DU ÄR VACKRAST

Vilken säger att du är vackrast
Vem bedömer hur man ser ut
Finns det några normer vad som är
vackert och vad som är fult
Vilket säger...

Även om en ros står i en sprucken vas
är rosen ändå lika vacker som en eller ett par
Även om en ros står i en sprucken vas
är rosen ändå lika vacker som en eller ett par

Vackert,snygg,stilig,och stygg
Blir man bättre om man äter kameler
eller silar mygg

Vilket..
Även..
Vackert,snygg,stilig,och stygg
Blir man bättre om man äter kameler
eller silar mygg
SOLO

Vackert,snygg,stilig,och stygg
Blir man bättre om man äter kameler
eller silar mygg

Vilken...
Vilken..

Bo Grapenskog 17-3-2017




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-17 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj