Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Percussion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ställverk.

Rotar tomt i en ficka, tickar tid

fäster bubblor som minnen på din länd

lägger handen, följer ord

Nickar till, bringar upp ur din däld

sveper korpar, flyger fritt, är din mun

sår ett hål, på din axel finns ett liv

röker ut, kröker rygg, fäktar fel

Slår ett slag, som en orm, smeker arm

Är ett hjärta i en hand, luktar plast

pissar snett, skrattar högt, biter av

men lovar inte 

alls

 

 

Så.

Välj en färg, vilken som

du är röd, ser du det

gurglar hopp i ett huj, bryter arm

sluter om, täpper till

ge mig luft.

 

 

 

Räknar takt, ett tu tre

det borde ske

hoppar till på din höft, en gång till

tvekar sen, börjar om, ligger still

som ett djur

ropar tomt om igen:

var är du?

Jag är svart.

 

 




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 392 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2017-03-17 17:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Häftigt och snärtigt!
2017-03-25

  i af apa
Underbart rytmiskt o trotsigt!
2017-03-17

    ej medlem längre
wow, en svart seger och bokslut +
2017-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo