Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovanför Johanssons skor

Vissa saker som händer på livets
stig fastnar som glada minnen

Man tänker inte på det där och då

Som ett av mina glada minnen när man
på efterfesterna, i mitten på 90-talet efter att varit på Statt,
hos gode vännen Andreas i centrala Örnsköldsvik
körde Kizz och ZZ top med fönstret öppet mot gågatan

En hord av människor på väg hem från Statt
stannade till nere på gatan utanför Johanssons skor
och diggade musiken

Men man tänkte inte på det där och då
Vilket minne det blev för livet

© Christer Johansson 2017-03-16




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-18 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP