Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om någon vågat besöka eller haft viljan att ifrågasätta vad som skedde i mitt hem, hade det skonat mig från plågsamt lidande och skapat bättre förutsättningar i mitt liv.


Våga visa välvilja


Våldgästa mitt hem
ställ till ett liv
bränn ner skiten

låt det hetta

lågan brinner för sanningen
ur askan genom elden
ska den härjat spridas

ge den omfattande verkligheten

ödelägga människors ovilja
att förstå eller ingripa
förkasta lamslagna katastrofhandlingar

engagemang bidrar till förändring




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 323 gånger
Publicerad 2017-03-19 13:12



Bookmark and Share


  ULJO
Håller med Marita
2017-03-20

  Nils-Robert
Ett upprop om att stå upp för skydd av de svaga (barnen) i familjen. Att våga ta sig an svåra uppgifter för att inte brott ( misshandel) skall begås. Att ta sig an de misshandlade (barnen) och föra dess tala mot myndigheter och övermakten.
2017-03-20

  Quasimodo
Stark om oförsonliga handlingar utan känsla och empati, fy fy!!!
2017-03-19

  Larz Gustafsson VIP
Våga visa motvilja.
2017-03-19

  Blått Norrsken VIP
Mycket starkt skrivet om en sanning som skövlar bland det som är orätt.
2017-03-19

  Marianne Räf
Sista raden är förlösande!
2017-03-19

  Marita Ohlquist VIP
Hellre bryr sig om med risken att bli avvisad än att senare ångra att man inte gjorde något!
2017-03-19

  Gunnar Hilén VIP
Nej nej nej, vi ska inte lägga oss i andras heliga privatliv....även om vi anar det värsta. Fy fan så satans grymt !
2017-03-19
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP