Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit

Bara armarna
Öppna famnen sträckes ut
Barnet vill lyftas




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-18 11:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tillit är ett vackert ord och en vacker känsla av trygghet.

2017-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén