Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ditt barn

Vore det du
skulle pappa skydda dig
vore det du
skulle mamma säga nej
och allt det där du hade velat känna på och se
försvann så fort
det var ingen idé

Vore det du
fick du aldrig som du vill
vore det du
fick du bara sitta still
och allt det där som fick dig till att drömma stort och le
försvann så fort, det var ingen idé

Vore det du
fick du bara höra på
vore det du
fick du inte göra så
och allt det där där ute som du ville kunna med
försvann så fort, det var ingen idé

Vore det du
skulle du nog vara rädd
vore det du
vore du nog alltid beredd
och allt det där du trodde att nån annan kunde ge
försvann så fort
det var ingen idé




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-18 15:27



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Väldigt talande
Kramar
2017-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP