Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Över mitt liv rå !


Hoppas på Bättre !


Kärleken fann mig i en
liten korg med frukt å vin, -
en fint solig sommardag.

Svanar simma´ i dammen.
Vid blommor flög honungsbin.
Över allt, ett ljuvt Behag.

Undrar ni vad hände, sen ?
Jo, hösten visa´ sitt grin --
- å solo vart lilla jag!

Låg i mossan å huttra.
Ingen vid min sida var!
Regn, formligen, öste ner!

Nåra björnar, så buttra
försökte hålla sig kvar !
De klafsa´ i damm och ler!

Kaffe på spisen puttra´.
Jag sakna´ en man så rar, -
- med honom fika - å mer..

Det kom en vinter, också.
Jag höll på å gå under.
Men, så lyste vårens sol !

Man vill över sitt liv rå,
uppleva fina stunder
å känna sig hög å cool !

Man vill alltså hyfsat må,
å stå på trygga grunder, -
- ha det bättre, än i fjol !!








Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-18 16:05



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Den var bra...och så är det
2017-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf