Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Det var alltför deprimerande,
tystnaden.
Grunden till all tystnad,
tystnadens tystnad.
Den svepte sig kring mig,
och allt som var inom mig.
Det var min egen tystnad.




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-18 19:25



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Se tystnaden som en OERHÖRT värdefull tillgång, så når du långt !

Tycker om dina tankar !!!
2017-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight