Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tuff kvinna

En tuff kvinna
Såg henne aldrig gråta

Inga glädjetårar
Inga sorgetårar

Jo, en gång

Efter drygt 1,5 år
När det eventuellt skulle bli ett avsked på riktigt

© Christer Johansson 2017-03-19




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-19 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP