Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åldersstegen...bagatell 449

 

 

I motlutet går

det långsamt där det sluttar

går det fortare

 

alternativt

 

I motlutet går

det långsamt utför går det

desto snabbare




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-19 09:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett litet välment råd är:

Sätt fart på sparkcykeln i god tid
bättre falla död ned från den
än rulla nedför backen
2017-03-19

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2017-03-19

  Öknens Ros VIP
man får vara glad så länge benen bär. ;)
2017-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP