Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roll over Beethoven

 

 

 

Chuck Berry R. I. P.




Fri vers av Fale Bure VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2017-03-19 09:46



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
en av mina idoler, han kunde verkligen rocka!! RIP Chuck.
2017-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP