Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets sötma ...

 

 

 

jungfru gryning smeker

viskar ömt om en ljus möjlighet 

ett skälvande underverk 

inuti oss

en innerlig önskan

som ligger så nära

till hands




Fri vers av Rise Little One
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-20 11:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra dikt!
2017-03-24

    Dan Myrbeck
Så fin o vacker!
2017-03-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuva känslosamma ord om önskan som kanske infrias.
2017-03-20

  Marita Ohlquist VIP
Varm, fin och underbar!
2017-03-20

  Quasimodo
En varm och innerlig önskan som skälver i sin möjlighet i att får vara och bli.
2017-03-20

  Nils-Robert
En dikt om önskan om uppfyllelse av det goda.
2017-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One