Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slipad...bagatell 451

 

 

Även ansikten

till synes huggna i sten

vittrar med tiden




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-19 13:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jomenvisst
2017-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP