Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens alla strålar

Killar mig på samvetet
Solens alla strålar
Kletar sig fast
På torra hårstrån
Efter vintern
Måste ut
Utredas
Gamla mamma
Borde dras ut på verandan
Vädra garderoben
Kolla bikiniin
Linjen avbruten
5:2 diet
Fönster
Ja smutsiga
Jobbigt
Skitsamma
Vi tar mamma
Senare
Hon vill nog inte
I alla fall
Gamla människor
Hör dåligt
Men
Lyssna på fåglarna
De har också fullt upp
Att höras
Hörde lärkan igår
Och flera tusen svanar
Helt utan samvete
En liten stund





Fri vers av Sommarina
Läst 195 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-19 13:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra i jordnära ton
2017-03-24

    Dittan
Fint skrivet om det vackra och hur svårt det kan vara att unna sig detta!
2017-03-22

  ULJO
Väldigt fint
2017-03-20

  Anya VIP
En fin text som levandegörs på ett psykologiskt plan med mamman.
2017-03-19

  Bo Himmelsbåge
Jaa... samvetet får nog ta en ledig dag, då och då, nu när hänryckningens tid närmare sig så sakteliga och man bör passa på och njuta av Vårens under
och ladda upp själsliga o andliga batterier!
Fint skaldat om denna härliga tid, som nu är på väg!

Tack!
2017-03-19

  Marita Ohlquist VIP
Skönt att ta en paus från allt som borde göras!
2017-03-19

    ej medlem längre
En härlig text som det är lätt att tycka om!
2017-03-19

  KattenKin VIP
Vackert och jordnära flöde.
2017-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina