Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattidag...bagatell 452

 

 

Tårfyllda ögon

dagg i morgondis rodnar

skamset blinkar mot

ljuset flyr på sätt och vis

orsaken till nattens kris




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-19 13:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hummelhonung hjälper?
2017-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP